Over Jooi!

Restaurant & grand café Jooi in Egmond aan Zee.  Eten & drinken.

Ons verhaal


Jeroen & Patricia leggen uit…
“In 2021 kregen wij de mogelijkheid om dit restaurant over te nemen. Een prachtige kans om onze droom op bekend terrein én in ons geliefde Egmond aan Zee waar te kunnen maken. We willen van het restaurant een plek maken waar iedereen, van jong tot oud en van arm tot rijk zich thuis voelt. Of dat nu is met een kop koffie is op een regenachtige maandag of met een borrel buiten op ons zonnige terras. Bij Jooi is iedereen van harte welkom!

De naam Jooi!
Een nieuw begin, een nieuwe naam. ‘Jooi’ is een (stop)woordje dat ontzettend veel gebruikt wordt in Egmond aan Zee. Het betekent zoiets als ‘jeetje’, maar wordt ook vaak gebruikt als ‘joh’ of ‘wauw’. Lekker kort, krachtig en een ode aan Egmond aan Zee. Dé perfecte naam voor ons restaurant.

Waar wij voor staan
Zeg je Jooi! dan zeg je plezier, warmte, goed eten & het leukste personeel. In ons restaurant willen we dat iedereen zich thuisvoelt en kan genieten van goed eten voor een goede prijs. Wij werken alleen met verse producten en dat proef je! Ons personeel verwelkomt je altijd hartelijk. Want  een glimlach, dat doet wonderen!

Ons restaurant


Een borreltje doen aan de boulevard in Egmond aan Zee. Dat kan in ons restaurant. Kies voor ons terras, de fleurige serre of het grand café. Zo heeft iedereen zijn voorkeur. 

Borreltje aan de bar
Wij hebben een gezellige bruine bar met een vleugje nostalgie. Geniet hier van een goede kop koffie, bier van de tap of een mooie wijn ingeschonken door ons vriendelijke barpersoneel.  

 

Restaurant & grand café Jooi in Egmond aan Zee. Eten & drinken.

Ons eten & drinken


Wij gebruiken uitsluitend verse producten en maken als het even kan alles in eigen huis. Dit proef je direct op je bord! Vergeet ook onze goede wijnen van leverancier Tamis niet, hetzelfde geldt voor onze wisselende speciaalbieren van de tap!

Tip voor de vroege vogel
Ons uitgebreide ontbijtbuffet is al vanaf 08:00 uur geopend!
Ontbijt goed voor € 12,50 p.p. Reserveren is hiervoor niet nodig. 
 

Restaurant & grand café Jooi in Egmond aan Zee. Eten & drinken.

Ons team


Bij restaurant Jooi! is werken een feestje. Het motto work hard, play hard, is zeker aan ons besteed. Zo doen we regelmatig een team uitje en vinden we het belangrijk dat iedereen met een lach naar het werk komt. 

En die lach, die straalt door naar onze gasten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij Jooi! Als we iets extra's voor onze gast kunnen doen, dan doen we dat. Dat is wat gastvrijheid voor ons betekent. 

Graag bij ons komen werken?
Leuk! Wij zijn altijd op zoek naar collega's. Bekijk onze vacatures

 

Kom bij restaurant Jooi werken in Egmond aan Zee. Wij zijn op zoek naar keukenpersoneel

Weer of geen weer, bij ons is het altijd genieten